Saturday, February 10, 2018

Drömmar blir verklighet- om vår gård och retreat , yoga och skapande
Idag känns det helt pirrigt i kroppen. Vi sitter i bilen på väg till Italien för att åka skidor, det skall bli väldigt skönt, men det som pirrar i kroppen är att vi igår officiellt bjöd in till vårt retreat som vi skall ordna i Bohuslän till sommaren. Nervös, glad och full av förväntan försöker jag förstå varför detta känns så stort. Den där Gården, som stod tom så länge, som vi gick och kikade på varje sommar och byggde upp idéer om vad vi ville göra där. Långt ifrån perfekt den behövde verkligen lite kärlek, men i våra ögon såg vi gemenskap i trädgården och med bara 10 min till havet var det allt vi ville ha. Och förra året blev den vår! Hur vågade vi det? Och hur skulle vi gå vidare? Det var bara att sätta igång direkt, idéer fanns det gott om och första steget var nog att begränsa dom lite för att ha ett realistiskt mål. Målet för förra sommaren var att få ett antal rum färdiga och börja hyra ut. Målet för sommaren 2018 var att få ordning på ladan , att kunna hyra ut till fester, musik spelningar och ordna retreats. Vintern ägnades åt att gjuta golv, bygga toaletter och ett litet stall till hästarna.

 Och så hände det sig förra sommaren att jag träffade Nathalie Parkvall  på ett bröllop. Nathalie är kundaliniyoga lärare och ingav ett lugn och en stabilitet som jag finner tryggt då jag är en ganska impulsiv och energisk människa. Yoga är något jag upptäckte för ett och ett halvt år sedan och efter det ägnat mig åt dagligen.  Så nu kan jag måla mer och ägna mig åt mitt skapande utan ständig värk. Jag sover bättre och är mer effektiv min vakna tid. Därför tilltalade det mig väldigt mycket att förena yoga och skapande.  När Nathalie nämde att hon höll ögonen öppna för att hitta ett ställe att hålla yoga retreats på västkusten satte det såklart igång massa idéer i mitt huvud. Och nu  6 månader efter att vi träffades öppnar vi för anmälan till vårt första retreat. Det skall bli så otroligt roligt! Tänk att drömmar faktiskt kan slå in!
Välkomna att läsa om vår retreat och varför inte ta och anmäla sig? 
https://www.facebook.com/events/408034996293921/?ti=icl
Vi tyckte att det var perfekt att lägga detta i början på sommaren så att man sätter stämningen för sommar månaderna med hälsosam mat och positiv energi. Vi valde att börja med ett retreat för kvinnor, kanske för att vi själv behövde den tiden och hade en längtan efter en kvinnlig gemenskap.
Vi hoppas att ni gillar idéen och kan ni inte vara med denna gången så hoppas vi att det kommer fler
tillfällen. In på länken och gilla och dela, vi behöver er hjälp för att sprida detta!
https://www.facebook.com/kundaliniyoganathalie/

 I slutet på sommaren blir det eventuellt ett andra retreat och under sommaren finns såklart möjlighet att hyra huset / ladan eller ett rum.
Förhoppningsvis händer det en del annat under sommaren också, planerna är många men jag vågar inte säga något ännu.
Inför framtiden finns en dröm om kafé , härliga kalas/ musikspelningar, ateljéer/utställningar och en gårdsbutik.Allt i sin tid. Men vem vet kanske jag träffar rätt person igen och då kan det gå fort, följ gärna vad som händer på Gården på Facebook @gardenkampersvik
Någon dag skall jag försöka ordna med en hemsida men jag och datorer är inte dom bästa vännerna så det dröjer nog.


Nu skall jag sitta i bilen i ett par timmar och smida planer,
Jag är otroligt tacksam för alla glada tillrop och lyckönskningar. Det är härligt att ha så många positiva människor i sin omgivning!
 Önskar er en härlig helg!

No comments:

Post a Comment